Moderne sommerhus ved Nørlev Strand

Moderne sommerhus på naturgrund tæt på dejlig sandstrand og de fredede Skallerup indlandsklitter.

Her er mulighed for dejlige ferier hele året rundt. Kom og få specielle naturoplevelser og besøg nogle af Nordjyllands spændende attraktioner. Huset ligger tæt på Skallerup Seaside Resort, der rummer masser af aktiviteter og gode indkøbsmuligheder.

Vores hus er et dejligt, godt isoleret sommerhus beliggende tilbagetrukket på en klitgrund kun 300 m fra havet, med en dejlig bred og børnevenlig badestrand ved Skallerup Klit/Nørlev Strand.

  • 88 m3
  • varmepumpe og brændeovn
  • 6 sengepladser + 2 i hemsen
  • 2 badeværelser
  • spa & sauna
  • barneseng & højstol
  • kabel tv med tyske, svenske og norske kanaler
  • 50 Mbit internet

Huset, der er på i alt 88 m2 er opført i 2001 i gode og energirigtige materialer. Dejlig åben og overdækket terrasse mod syd og åben terrasse mod vest, alt med havemøbler og liggestole. Fra det åbne køkkenalrum/stue er der adgang og udsigt til overdækket terrasse og en lille have. Huset har trægulve i køkken/alrum, stue og på alle værelser. Der er 2 flotte badeværelser med opvarmede gulve, det ene med 2-pers. spa, bruseniche, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Det andet badeværelse er med bruseniche. Køkkenafdeling er veludstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine samt komfur med keramiske kogeplader.

I den hyggelige opholdsstue er der brændeovn, varmepumpe, kabel-TV med tyske, svenske og norske TV-kanaler, samt DVD-afspiller. Fri adgang til 30 Mb internet, som giver mulighed for streaming af f.eks. Netflix på egen computer. Endvidere hems med 2 sovepladser på madrasser. Fra hemsen er der udsigt over det skønne Vesterhav.

I huset er 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Barneseng og høj stol til de mindste feriegæster. Huset ligger kun ca. 15 min. gang fra stort aktivitetscenter (Skallerup Klit Feriecenter) med bl.a. indkøbscenter, restauranter, tropisk badeland og romerske bade. Golfbane, fiskepark, hesteudlejning og besøgsbondegård med masser af aktiviteter indenfor en kørselstid på under 10 min. Den hyggelige ferieby Lønstrup ligger kun 6 km væk.

Rygning er tilladt udendørs. Hunde er velkomne og huset er handicapvenligt (kørestol).

InformationFaciliteter
3 soveværelserVaskemaskine
2 med dobbeltsengeTørretumbler
2 enkeltsengeOpvaskemaskine
Hems med 2 sovepladserKomfur/Ovn
TrægulveKøleskab med fryser
HelårsisoleretMikrobølgeovn
Byggeår: 2001Keramiske kogeplader
Overdækket terrasse 10 m2Spa
P-plads ved husetSauna
HøjstolHunde tilladt
BarnesengRøgfrit hus
HandicapvenligtGratis Wifi 30 Mbit
BrændeovnKabel TV danske, norske, svenske og tyske kanaler
Varmepumpe
Området
300 m til Vesterhavet
1,5 km til Skallerup Seaside Resort
1,5 til restaurant og købmand